Mama și fiul se rătăcesc în timpul unei excursii în Alaska: ea pleacă după ajutor, copilul moare înghețat

Alaska: un băiețel în vârstă de cinci ani a murit după ce mama sa l-a lăsat singur și a plecat să caute ajutor. Jaxon Brown a fost găsit fără viață pe Lunch Creek Trail din Ketchikan în Alaska la trei zile după ce mama lui Jennifer Treat l-a lăsat singur. Un comunicat de presă emis Alaska State Troopers  a explicat că Jaxon și mama lui au plecat la o plimbare când și-au dat seama că s-au rătăcit.

După ce au înnoptat în zăpdă, a doua zi dimineața, femeia l-a lăsat singur pe Jaxson și a plecat după ajutor. Din spusele femeii copilul a spus că este prea obosit să mai meargă. La un moment dat de-a lungul drumului femeia s-a rănit la un picior pierzându-și speranța că cineva o va găsi. Din fericire un alt excursionist a găsit-o și a dat alarma autorităților.

Crimă șocantă : fiica unui comisar de poliție din Argentina a fost violată și spânzurată cu sârmă ghimpată

Cu ajutorul unui elicopter al Gărzii de Coastă din SUA, agenții au plecat în ăutarea copilului care din păcate a fot găsit fără viață a doua zi. În acea zonă  temperaturile noaptea scad chiar și sub 5 °. Va fi efectuată o autopsie pentru a determina cauzele decesului. Purtătorul de cuvânt al Alaska State Troopers , Megan Peters, a declarat că moartea lui Jaxon ” nu pare a fi suspectă “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.