Mama și fiul se îndrăgostesc și vor să facă un copil… Cum este posibil așa ceva?

Când se vorbește în mod normal despre dragoste, iubire cu toții am învățat să fim mai toleranți, chiar dacă nu suntem deacord.

Discriminările sunt la ordinea zilei în ceea ce privesc cuplurile; femeie cu femeie , bărbat cu bărbat, cupluri cu diferență mare de vârstă. Dar această poveste adevărată, din păcate, întrece orice imaginație: mama și fiul s-au îndrăgostit.

Nu vorbim de o dragoste părintească ci o dragoste adevărată în care se află pasiunea și sexul. Mai mult cei doi vor să se căsătorească și să facă și un copil. Mama și fiul s-au ”cunoscut” acum doi ani să spunem așa. Ben a fost dat spre adopție când încă era bebeluș. Ajuns la maturitate, s-a însurat, și a hotărât să-și caute mama naturală. Și a găsit-o…

Au sărbătorit întâlnirea lor într-un hotel în fața unei sticle de șampanie și de atunci nu s-au mai lăsat. Mai mult decât atât, Ben a divorțat și de soție!

Deci acest caz este un caz de trimis în psihiatrie…

mama si fiul 1

Kim Vest în vârstă de 51 de ani și fiul ei Ben Ford în vârstă 32 trăiesc în Michigan. Acum doi ani autoritățile au aflat despre relația lor și riscă până la 15 ani de închisoare.

Te-ar putea interesa și Să nu râdeți! Schimbă spray-ul fixativ cu cel de poliuretan. O femeia s-a prezentat la urgență așa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.