Mama și fiicele responsabile pentru increndiul care a ucis animalele la Grădina Zoologică Krefeld

O  mamă în vârstă de șaizeci de ani și cele două fiice ale sale  au fost găsite responsabile pentru  teribilul incendiu care a izbucnit la Revelion în grădina zoologică din Krefeld, Germania, ucigând 30 de animale, a anunțat poliția locală  după investigațiile efectuate imediat după incendiu. Din primul moment, anchetatorii au stabilit că incendiul s-a produs din cauza unor felinare chinezești care zburau în zona grădinii zoologice cu ocazia Anului Nou .

Citește și Germania, incendiu de grădină zoologică în seara de Anul Nou: multe animale au murit

“Celor trei lor pare  rău pentru accident și pentru consecințele acțiunilor lor ” , a declarat poliția în cadrul unei conferințe de presă. Împotriva lor a fost depusă o plângere care le-ar putea costa o amendă grea sau chiar o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, fără a mai menționa eventualele daune care vor trebui să le plătească grădinii zoologice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.