Mamă și fiică au fost găsite decedate într-un apartament. Lângă ele se afla cadavrul unui bărbat

Mama și fiica, Giselle Marimon-Herrera de 37 de ani, originară din Columbia, și fiica ei Allison, doar 15 ani, au fost găsite fără viață în apartamentul lor într-un mic oraș, Newry, Irlanda de Nord.

Lângă ele se afla cadavrul unui bărbat de 38 de ani, partenerul mamei sale.

Femeia și fiica ei au fost strangulate de către bărbatul de 38 de ani, care mai după crimă a decis să-și ia viața spânzurându-se.

O dublă crimă și o  sinucidere, un măcel de familie, la care dinamica este încă necunoscută. Trupurile au fost găsite la aproximativ 3 zile după moartea lor, după cum a raportat The Sun, după ce familia femeii a alertat autoritățile.

Nu mai știau nimic de ele de câteve zile și au anunțat autoritățile.

Giselle era în Scoția  de 4 ani, iar în 2017 venise și fiica ei fusese asociată de fiica ei. Familia nu știa de relație Gisellei cu acest bărbat.

Corpurile celor trei vor fi supuse autopsiilor care speră că va rezolva cazul. Rămâne totuși un mister motivul care l-ar fi împins pe bărbat să comită acest măcel.

Te-ar putea interesa și În timp ce mănâncă, bucăți de pop-corn ajung în plămâni, un copil de 2 ani a riscat să moară

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.