Mama si copilul de 10 ani gasiti morti intr-o pestera. Celalalt fiu: “Tata i-a ucis”

Mama si copilul de 10 ani gasiti morti intr-o pestera. Celalalt fiu: “Tata i-a ucis”

Oroare în Spania, în Tenerife, unde un băiat de 10 ani a fost găsit mort împreună cu mama sa: soțul femeii și tatăl copilului a fost arestat. Copilul cel mic  de numai 5 ani, el a reușit să scape și să ceară ajutor, ducând agenții la locul crimei.

 

Căutările femeii și a fiului au început marți după-amiază, când celălat băiețel supraviețuitor fusese găsit singur și înspăimântat, în Adeje, o stațiune turistică pe insula Canare. O femeie l-a găsit și l-a întrebat unde sunt părinții săi, dar micul german nu vorbea limba spaniolă: după ce a găsit un traducător, autoritățile au înțeles povestea șocantă

 

Copilul a spus că tatăl său și-a bătut cu violență mama și fratele mai mare într-o peșteră. Acolo în peșteră au fost și găsite cele două corpuri fără viață. Cuplul era pe punctul de a se despărți, dar neînțelegerile lor s-au terminat într-o  tragedie: băiețelul de 5 ani va fi încredințat bunicilor săi materni.

 

Te-ar putea interesa și Duce cainele intr-o pensiune, trei zile mai tarziu il gaseste mort si impachetat

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.