Mama și-a lasat fiica de 5 săptămâni traficantului de droguri ca și garanție: „Nu aveam bani, trebuia să-l plătesc”

Și-a lăsat fiica în vârstă de câteva săptămâni în mâinile unui străin ca garanție pentru un câteva grame de droguri .

Femeia, dependentă de droguri datora bani traficantului său de droguri, dar nu avea, așa că și-a lăsat fiica ca și garanție până găsea banii necesari . Alarma a fost ridicată de partenera traficantului, potrivit The Sun , care atunci când a văzut fetița i s-a părut suspect a alertat imediat autoritățile . Faptele datează din 2017, dar abia în aceste zile a ajuns sentința definitivă.Fata a fost încredințată serviciilor sociale, iar mama a fost arestată.

Citește și Cercetașii din America în faliment : Prea multe cazuri de abuzuri sexuale

Femeia, a fost însă arestată sub acuzația de abandon de minori. Imediat după acel eveniment a fost condamnată la cinci ani de probă, dar recent a încălcat ordinul de a încerca să jefuiască un bărbat, așa că acum va trebui să execute 9 luni de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.