Mama renunță la tratamentul împotriva cancerului pentru a da naștere fiicei sale: moare la 29 de ani

Tânăra mamă de 29de ani, Gloria Obibo descoperise că suferă de cancer în timpul sarcinii. A murit la trei luni după nașterea micuței Greta

Glory Obibo, o mamă în vârstă de 29 de ani, originară din Nigeria din Treviso, Italia, a decis să-și sacrifice viața pentru fiica ei Greta. În primele trei săptămâni de sarcinp că a aflat despre cancerul la sân care începuse să o macine.  Pentru a nu risca să-și piardă copilul, Glory a renunțat la tratamentul care i-ar fi putut salva viața. A reușit să să-și ducă pănâ la bun sfârșit sarcina și reușind să se bucure de micuța Greta doar trei luni, după care a murit.

Pentru persoanele peste 50 de ani, copiii sunt un adevărat antidot al depresiei

Medicii, în cele nouă luni de sarcină au supus-o pe tânăra Glory unui tratament chimio mai puțin invaziv, pentru a încerca să nu afesteze starea copilul pe care îl purta. După naștere, femeia a fost supusă unui tartament mai agresiv, dar nu a fost suficient pentrua a o salva….

“A protejat pe toată lumea până la sfârșit, păstrându-și temerile și suferințele pentru ea”, a explicat soțul ei intervievat de presa La Tribuna,” doar pentru a da naștere fiicei noastre . Acum am în mâini un diamant de care voi avea grijă cu toate forțele mele. Glory știa cât îmi doresc un copil și ea a decis să meargă pe acestă stradă, ca și cum ar fi fost un lucru normal.  Când am văzut ochii fetiței nostre am fost cel mai fericit cuplu din lume. ”

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.