Mamă record: la 65 de ani are deja 13 copii iar acum este însărcinată cu 4 gemeni

Mamă record: la 65 de ani are deja 13 copii iar acum este însărcinată cu 4 gemeni

Această femeie se numește Annegret Raunigk și este din Germania. Toată lumea o cunoaște deoarece are 65 de ani, este singură și are 17 copii!

Ultimii copii nu au sosit pe lume din întâmplare. Decizia sa a fost luată după ce fiica ei Leila de 9 ani, ar fi cerut în mod expres mamei  să îi facă  un frățior. Femeia a mers în Ucraina unde, prin tehnici de fertilizare și inseminare artificială, a reușit să rămână însărcinată.

Nigeria, 500 de bărbați și copii legați în lanțuri și torturați într-o școală coranică

Spre uimirea doctorilor, toate cele patru ovule implantate au fost fertilizate. Despre femeie s-a vorbit când avea 55 de ani pentru că devenise mama lui Leila și devenise cea mai bătrână mamă din Germania care a conceput în mod natural. Astăzi, după câțiva ani în ciuda multor critici primite, a devenit mama a patru gemeni.

A fost o naștere record, dar și controversă, ultimii copii născuți sunt trei bărbați și o fetiță. Deși s-au născut prematur la 26 de săptămâni și au fost puși în incubator și au șanse mari de a supraviețui. Ei se numes Dries, Bence, Fjonn și Neeta (fetița).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.