Mama pierde la divorț custodia fetiței și o omoară la numai 3 ani

Și-a omoarât fetița după ce și-a pierdut custodia. Micuța Isla Gurney a fost găsită moartă în pătuțul ei, într-o proprietate din orașul Orange, New South Wales, Australia. Mama  Tamara, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită aproape leșinată într-o cameră alăturată din cauza unei supradoze de droguri.

Prieteni falși: 7 alimente despre care crezi că te fac să slăbești, dar în schimb te îngrașă
Se pare că femeia disperată că a pierdut custodia fiicei sale de 3 ani, care i-a fost dată exclusiv tatălui , fostul ei soț Nathan Katterns. Se pare că bărbatul dorea să se mute din localitate și acest lucru a aruncat-o peTamara în cea mai profundă disperare. Totul a început după ce femeia s-a mutat la peste 600 de kilometri distanță de casa familiei, fără autorizație. A început o bătălie legală, din care tatăl a ieșit câștigător, iar judecătorul i-a recunoscut custodia .

Dar lucrurile au luat o întorsătură dramatică. Acum prietenii bărbatului său au început să strângă fonduri online pentru a-l susține  chiar dacă pierderea fiicei lui îi va schimba viața pentru totdeauna. Cauza morții lui Isla nu este clară și nu au existat semne evidente de agresiune pe corp. Mama a fost arestată.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.