Mama No Vax refuză medicamentul prescris: băiețelul ei de 4 ani moare din cauza gripei

O mamă No Vax ( împotriva vaccinării ) a decis să nu le dea a doi din cei patru copii a săi, un medicament antiviral după ce ceilalți doi au fost afectați de gripă. Un băiețel de numai 4 ani a murit

A decis să-și urmeze ideile împotriva vaccinării și să nu se bazeze pe sfaturile medicului de familie, iar fiul său a murit la vârsta de 4 ani din cauza unei gripe banale. Cazul, care provine din Statele Unite și se referă la o mamă din Colorado la sugestia unui grup opus vaccinurilor, a refuzat un medicament antiviral pe care medicul de familie i-a prescris ca formă de prevenire a gripei. Acest lucru se datorează faptului că doi dintre cei patru copii ai săi s-au îmbolnăvit.  Medicul a sugerat să-i dea Tamiflu celorlalți copii, care nu este folosit pentru vindecare, ci mai degrabă împiedică apariția gripei numai dacă este luat în termen de 48 de ore de la apariția primelor simptome.

Dacă Boris Johnson relaxează prea mult restricțiile de blocaj, Marea Britanie riscă 100.000 de morți

Prin urmare, un medicament indicat în special copiilor și femeilor însărcinate care, deși nu prezintă simptomele gripei, sunt în contact cu o persoană bolnavă. Femeia a decis să apeleze la sfaturile de pe web fiind sfătuită să nu dea acel medicament celor doi copii ai ei și a așa a făcut. Nu peste mult timp, unul dintre cei doi copii afectat de gripă, s-a simțit rău și a murit. Potrivit centrelor de prevenire și control al bolilor din SUA, 68 de copii au murit deja din cauza gripei în țară: epidemia ar fi, de fapt, deosebit de agresivă și răspândită în rândul copiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.