Mama naște patru gemeni: a aflat că este însărcinată în a cincea săptămână

Patru gemeni, patru copii odată!

Viața italiancei Annalisa Zollo, de 31 de ani, s-a schimbat atunci când a descoperit nu numai că este însărcinată, dar că așteaptă două perechi de gemeni: doi băieți și două fete. “Am aflat că sunt însărcinată în a cincea săptămână, am văzut două pungi înainte de aceea, după o zi, am văzut că erau patru. Ne-a fost frică, dar a fost o emoție grozavă “, a spus mămica pentru Adnkronos.

Copiii au fost numiți Luigi, Francesco, Maria Luisa și Arianna.

O femeie a fost sfâșiată de proprii câini: ”Am auzit-o cum urla, dar nu puteam să intrăm în casă”

Camera de spital este plină de  baloane și  albastre și roz. „Au existat alți gemeni în familie , de exemplu, mama mea a născut în gemeni, dar niciodată nu am fi putut crede că ar putea fi patru. Cum ne-am organizat? De fapt nu am făcut nimic pentru că ne-am confruntat cu sarcina zi de zi. Ne vom pregăti înainte ca cei mici să se întoarcă acasă. Din fericire suntem înconjurați de familii minunate și de mulți alți oameni care ne vor da o mână de ajutor”.

„Sunt frumoși și minunați. I-am văzut ieri pentru prima dată. Sunt încă prea mici pentru a vedea asemănările, dar pot spune că mâinile și picioare dacă sunt ale mele sau ale tatălui meu” 😆

„A fost o sarcină extrem rară – a declarat ginecologul Annalisa De Blasio – pentru că nu a fost rezultatul fertilizării asistate.  Cei mici sunt încă în terapia intensivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.