Mama monstru omoară 2 dintre cei 6 copii ai săi: “Am vrut să-i elimin și pe ceilalți 4”

Mama monstru omoară 2 dintre cei 6 copii ai săi: “Am vrut să-i elimin și pe ceilalți 4”

Acesta este motivul pentru care  Sarah Barrass , care a apărut astăzi în fața instanței Sheffield din Regatul Unit, ar putea fi condamnată la închisoare pe viață . Femeia de 35 de ani a mărturisit uciderea lui Tristan și Blake Barrass la casa lor Shiregreen, pe 24 mai. Împreună cu ea, Brandon Machin, în vârstă de 39 de ani, a pledat vinovat și el, considerat  un „membru al familiei lor”, dar cel mai probabil este partenerul său. Cei doi au specificat că încă de la început că au conceput un plan pentru a  extermina cei șase copii ai lui Sarah.

Copilă de 7 ani machiată și pe tocuri la școală: ”Tati lasă bărbații să mă violeze”

“Niciun cuvânt de-al meu nu va reflecta pe deplin enormitatea ororilor pe care le-ați făcut amândoi. Crimele pe care le-ați înfăptuit vorbesc de la sine”, a spus judecătorul Jeremy Richardson, avertizând ambii inculpați că vor rămâne în închisoare pentru tot restul vieții .

Cei patru băieți care au supraviețuit furiei ucigătoare a mamei lor nu au fost nominalizați și nici prezenți în sala de judecată din motive de confidențialitate și de vârstă, deoarece aceștia au sub 13 ani. Nu au fost date nici măcar detalii despre modul în care Tristan și Blake au fost uciși la doar 12 minute unul de celălalt în urmă cu cinci luni. Potrivit ziarului The Sun, se pare că ambii frați au trimis un mesaj colegilor de clasă chiar în ziua când au murit, spunându-le că nu se vor prezenta la școală „pentru că nu se simțeau bine”.

La doar 13 ani, un copil și-a ucis cei doi frați vitregi: ”Trebuia să-i scap din iadul în care trăiau”

La înmormântările lor sicriele au fost escortate de o procesiune uriașă de 300 de motociclete și două mașini Lamborghini. Însă poliția locală nu a dat niciodată informații suplimentare despre cum a avut loc crima. Următorul proces va fi pe 12 noiembrie , când este așteptată și sentința.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.