Mama moare în urma unui atac epileptic, cade peste copilul nou-născut și îl ucide sub greutatea ei

O mamă de 36 de ani, Marie Downey, a fost găsită moartă pe podeaua camerei din Spitalul de maternitate din Cork, Irlanda. Fiul ei nou-nascut Darragh, a fost gasit zdrobit sub ea și a murit  a doua zi. O sursă de spital a confirmat că   Downey a suferit epilepsie.

A fost deschisă o anchetă pentru a demonstra dacă mama ar fi putut avea  atacul  epileptic în timp ce alăpta copilul

Născută în Limerick, tânăra mămică locuia în Kildorrery împreună cu soțul ei, Kieran, și cu ceilalți copii, Sean și James. Lucra la  Novartis Pharmaceutical Company din Ringaskiddy. În seara tragediei, în spital lucrau doar trei asistente și trebuiau să aibă grijă de 31 de mame .

O mamă eroină! Trei bărbați îi violează fiica, ea înarmată cu un cuțit omoară unul dintre ei

De mai mulți ani asisitentele se plângeau de lipsa de personal. O sursă de spital a declarat publicației Irish Time că va fi efectuată o investigație internă și că conducerea va examina fiecare detaliu.

Mama și copilului fuseseră controlați de personal la ora șapte dimineața și totul părea în regulă, atât ea, cât și bebelușul ei erau sănătoși. În jurul orei opt dimineața s-a descoperit drama. Doctorii au încercat să o resursciteze, dar mama a fost declarată moartă la scurt timp.

De Andreea Sas

Bebelușul care se afla sub greutatea ei, a murit a doua zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.