“Mama mea a ascuns cadavrele a patru copii morti în dulap timp de 20 de ani”: povestea socanta

Bernadette Quirk, a ascuns cadavrele copiilor nou-născuți în dulap timp de douăzeci de ani, dar fiica ei Joanne Lee, acum în vârstă de 47 de ani, din Saint Helens – în Merseyside (Marea Britanie) – nu ar schimba nimic din trecutul ei. “M-a făcut o persoană mai bună, în ciuda tuturor lucrurilor”, sunt cuvintele femeii raportate de Echo-ul Liverpool.

 

Mama ei a murit la vârsta de 64 de ani în februarie, dar crimele sale rămân de neșters în memorie.
Într-o zi, Joanne a descoperit în garderobă rămășițele unui copil nou- născut și  a ajutat-o pe mama ei să-l îngroape în mormântul familiei. După ceva timp, ea a descoperit alte trei corpuri între garderobă și pat. Bernadette a avut relații sexuale ocazionale ducând la termen sarcinile ca apoi să se debaraseze de bebeluși.

 

 

Joanne avea 15 ani când a rămas însărcinată pentru prima oară iar copilul a suprviețuit doar 30 de minute după naștere. Tatăl copilului era același băiat pe care l-a prins în pat cu mama ei..

 

 

“Ea a spus că a dat naștere copiilor singură, în casă și că nou-născuții nu mișcau. Apoi ia înfășurat și le-a aruncat în gunoi “, a declarat  Neil Bickley, inspectorul șeful poliției din Merseyside. În perioada haotică a vieții sale când bea și avea raporturi ocazionale cu bărbații, Quirk a dat naștere la patru fete, două dintre ele gemene. Din acest motiv, femeia a fost condamnată în instanță.

 

”Nu aș schimba nimic din trecutul meu, acesta m-a făcut să fiu o mamă mai bună”, a spus Joanne Lee.

Te-ar putea interesa și Extraordinar ! O femeie a dat nastere la 6 copii în doar 9 minute

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.