”Mama ma doare stomacul”, copila de 11 ani violata de bunicul ei

”Mama ma doare stomacul”, copila de 11 ani violata de bunicul ei

De zile întregi se plângea de durere de stomac, dar realitatea era mult mai diferită și îngrozitoare:  o fetiță de numai 11 ani,  îi cerea mamei de câteva zile ceva pentru durerea de stomac, dar nimic nu părea să o calmeze. Atunci mama a hotărât să o ducă la urgență unde s-au descoperit motivele durerii copilei. Durerea nu era la stomac, ci în părțile intime din cauza abuzurilor sexuale repetate.

 

Povestea îngrozitoare s-a întâmplat într-un mic sat din Val di Sangro, în Abruzzo, Italia

Medicii au raportat imediat cazul la poliție, iar în urma anchetelor s-a constatat că violatorul nu era nimeni altul decât bunicul copilei.

 

Bunicul monstru a fost arestat și plasat în arest la domiciliu. El va trebui sa răspundă pentru acuzația de violență sexuală gravă împotriva unei minore.  Faptele datează din ultimele luni, când bărbatul profitând de absența părinților, a început să-și pipăie npeoata în părțile intime.

 

Fetița, potrivit presei italiene,  ar fi confirmat violența în timpul unei audieri asistate de un psiholog, în timp ce bunicul ei a neagă toate acuzațiile.

Te-ar putea interesa și Mama si copilul de 10 ani gasiti morti intr-o pestera. Celalalt fiu: “Tata i-a ucis”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.