Mama lasa cei 7 copii in masina cu geamnurile inchisa si pleaca la cumparaturi: ei chiama politia

Mama lasa cei 7 copii in masina cu geamnurile inchisa si pleaca la cumparaturi: ei chiama politia

 

Cei șapte copii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani au fost lăsați în mașină cu geamurile închise, pe când afară temperatura ajungea aproape 30 de grade, iar mama a plecat să facă cumpărături. S-a întâmplat în Waldorf, Maryland. După mai bine de jumătate de oră, cei șaăpte copii au început să se simtă rău, iar cel mare dintre ei ( de 4 ani) a pus mâna pe telefon și a format 911 ( numărul de urgență în SUA) cerând ajutor:

 

Cu cuvntele lui copilul a explicat că mașina a fost oprită cu motorul aprins și ferestrele închise că toată lumea începea să se încălzească: șeriful a reușit să urmărească apelul și, la câteva minute s-au repezit direct în parcarea unui centru comercia unde au găsit copiii înghesuiți iar aerul din mașină  era de nerespirat.

 

Potrivit șerifului copilul de 4 ani la telefon a spus situația, dar, în mod evident, nu a putut să spună unde era mașina parcată. Cu toate acestea, agenții au reușit să urmărească locația prin semnalul telefonului mobil . După mai bine de jumătate de oră s-a întors la mașină și a găsit agenții care le dădeau apă micuților. Femeia a fost raportată.

 

Te-ar putea interesa și Desfrâu total în plină zi într-un parc public. Nimeni nu a reușit să oprească doi ”iubăreți”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.