Mamă jignită de o educatore de la grădinița fiului ei: ” Pune-l la dietă și plecați cât mai departe”

O mamă a pus un bilet pentru educatoare în cutiuța cu pachețel al fiului ei, dar răspunsul a șocat-o. Francesca Easdon ar fi dorit să-și surprindă copilul în vârstă de 5 ani după ce l-a însoțit la grădiniță: femeia a scris un mesaj educatoarei în care o ruga să-i spună fiului ei că ”mami îi iubește mult” . Dar educatoarea a răspuns într-un mod care a costat-o locul de muncă:

„NU! Pune-l la  dietă și PLECAȚI CÂT MAI DEPARTE! ».

Mama a explicat că micul Kyler are o relație complicată cu mâncarea și că se chinuie să-i includă toate alimentele în dietă. Femeia i-a informat și pe educatorii grădiniței despre aceste probleme, dar în loc să primească ajutor au înrăutățit și mai mult situația.

Fetiță de 22 de luni bătută și otrăvită în 2017 : după doi ani cadavrul se află încă la morgă

Mama Francesca, originară dinn Texas a raportat comportamentul educatoarei și a fost dată afară de la locul de muncă. Francesca  a decis să-și înscrie copilul la o altă grădiniță,  într-un loc în care să poată fi ajutată atât ea cât și fiul ei…un loc unde copilul poate să învețe și să să înțeleagă „cât de important este să se simtă bine cu sine”, a spus mama pentru The Sun

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.