Mama își lasă fiica în vârstă de 13 ani să moară, ignorând cererile de ajutor și pleacă la bar

Potrivit instanței din Glasgow, Sharon Goldie, o mamă în vârstă de 45 de ani și-a lăsat fiica în vârstă de 13 ani singură acasă, în ciuda faptului că nu se simțea bine și îi cerea ajutorul.

Sharon s-a dus la bar cu un prieten, iar după ce a venit acasă, însoțită de el, și-a găsit fiica căzută pe canapea . Cei doi au ieșit în grădină să se bucure de un alt drink   iar când au intrat în casă prietenul lui Sharon a verificat dacă fiica ei, Robyn, este în regulă, dar și-a dat seama că era moartă . Abia atunci au alertat ambulanța în timp ce lui Sharon nu-i venea să creadă ce s-a întâmplat.

Anchetele  au arătat că Robyn a murit de peritonită , din cauza unui ulcer perforat . Cu o săptămână înainte de incident, fata s-a plâns de dureri în stomac și picioare, dar mama ei a ignorat cererile de ajutor, atribuindu-le unei „ cereri de atenție ”.

California în flăcări, cel puțin 4 morți

În seara incidentului, Sharon a decis să meargă oricum la bar, unde era o clientă frecventă în ciuda fiicei sale nu se simte bine. În ciuda mai multor cereri de ajutor ale fiicei sale, Sharon a refuzat să contacteze ambulanța . Un prieten al lui Sharon i-a sugerat să o ducă pe Robyn la spital cu taxiul dar acestea a persistat să refuze, pe motiv că plânsetele fiicei sale nu erau decât scene care să „ atragă atenția ”.

Nostradamus. Cele 6 profeții cutremurătoare pentru 2020

Anchetele au relevat alte episoade de neglijență din partea mamei. Robyn a trăit împreună cu mama ei până la vârsta de patru ani, înainte de a fi încredințată bunicii sale până în 2017. În acel an, fata a început să meargă la școala medie, iar apoi s-a întors să locuiască cu mama ei în Wishaw în North Lanarkshire , Scoția .

În acest timp, familia a fost monitorizată de Serviciile Sociale .   Sharon nu numai că obișnuia să bea, dar a dat de mai multe ori  alcool și canabis fiicei sale. De asemenea, Robyn fusese văzută cerând  bani pentru a cumpăra mâncare.

Sharon Goldie este acuzată de maltratare și neglijență a fiicei sale, dar nu a fost acuzată de crimă pentru moartea fiicei sale. Sentința va fi emisă în luna următoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.