Mama își abandonează fiica nou-născută într-un parc și o lasă să moară de frig: „Avea legat încă cordonul ombilical”

Și-a abandonat nou-născutul încă cu cordonul ombilical încă legat . Nicole Layman de 22 de ani, din Port Jervis, New York, este acuzată de omor de gradul doi, după ce a abandonat-o pe micuța Sophie Grace Hadden într-o pătură, când afară erau temperaturi gerase

Citește și Și-a ucis fosta soție însărcinată cu o săgeată în inimă: nu suporta să o vadă fericită

Trupul fetei a fost găsit anul trecut, dar procesul mamei a început acum câteva zile, relatează Mirror . Fata a fost găsită de un trecător, complet dezbrăcată, învelit într-o pătură, cu cordonul ombilical încă atașat. Sophie a fost abandonată imediat după naștere, testele au confirmat că nou-născutul era în viață la momentul nașterii, dar temperaturile geroase au ucis-o.

Crima a șocat întreg orașul. Imediat a fost posibilă urmărirea identității mamei care a fost arestată și se confruntă acum cu o sentință severă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.