Mamă îngrozită de covid nu își trimite copiii la școală, riscă închisoarea: „Aș putea muri dacă aș lua virusul”

Nu-și trimite copiii la școală, de teama infecției de covid iar acum riscă acum să fie arestată . Katy Simpson, în vârstă de 29 de ani, a ales să-și țină copii acasă  Damien și Alisha, ambii în vârstă de șase ani, de frică să nu se infecteze cu coronavirus.

Citește și Și-au bătut joc de un băiat afect de autism: i-au dat un cocktail cu clor și l-au lăsat să moară

Femeia, are boli anterioare iar o infecție cu Covid i-ar putea aduce moartea.  Ea a explicat de ce îi ține pe copiii acasă, dar decizia luată pentru siguranța ei personală i-ar putea costa închisoarea. Femeia, are diabet de tip 1, suferă de astm și are probleme cu tiroida. Femeia a fost recunoscută ca fiind vulnerabilă de NHS, așa că le-a spus profesorilor de la Galileo Academy Trust din North Yorkshire că nu va trimite copiii de școală.

Din martie a ieșit doar o dată pe săptămână pentru a face cumpărăturile, dar în aceste zile, așa cum relatează presa locală , a primit o scrisoare de avertizare în instanță în care se spune clar că, dacă nu își aduce copiii înapoi la școală, ar putea fi amendată cu  2.500 de lire sterline și trimisă la închisoare pe o perioadă de până la trei luni. Conform Legii educației, părinții pot fi considerați că  încălcă legea dacă fiii lor nu frecventează regulat școala fără o justificare rezonabilă.

Femeia este îngrozită de virus, îi este frică de sănătatea ei și de viitorul copiilor ei. Dar, în același timp, nu își permite să plătească o amendă atât de grea și nici nu vrea să intre în închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.