”Mamă, îmi plac băieții”. Pentru această frază, un băiețel în vârstă de 10 ani a fost ucis în bătaie

”Mamă, îmi plac băieții”

Caz șocant în California de Sud. Un băiețel în vârstă de numai 10 ani i-ar fi mărturist mamei sale că este homosexual…că îi plac băieții. O poveste cutremurătoare cu detalii care trec peste limita imaginației a fiecărei persoane. Anthony Avalos, a murit în chinuri groaznice, masacrat de către femeie cu ajutorul prietenului ei, după ce a mărturisit mamei că îi plac băieții.

Japonia, a început sacrificarea anuală a delfinilor în Golful Taiji

Cei doi l-au suspus unor chinuri ieșite din comun

L-au abătut pe podeaua din dormitor, l-au lovit cu cureaua, i-au turnat sos fierbinte în gură și i-au interzis să folosească toaleta. Ajuns în spital, pe corpul micuțului au fost găsite numeroase răni în zona capului pe corp și semne de arsuri de țigari stinse pe față. Potrivit NYPost, dacă cei doi vor fi găsiți vinovați, mama lui Anthony riscă până la 22 de ani de închisoare, iar prietenul acesteia până la 32 de ani .

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.