Mama îi injectează sângele său fiului și îl otrăvește : ” Vream ca medicii să-l îngrijească mai bine”

Crede că medicii nu-l tratează bine, și îi injectează sânge  fiului său.

Elizabeth Malone, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că și-a otrăvit fiul de 5 ani ei invalid. Femeia dorea ca personalul medical să acorde mai multă atenție copilului, așa că a decis să înrăutățească și mai mult starea lui de sănătate.

Pentru a fi descoperită, medicii au instalat camere de supraveghere în camera băiatului din spitalul din Virginia. Femeia a fost văzută cum își trăgea sânge și îl injecta fiului ei .

Și-a abadndonat fiica de 9 ani cu nanism, mama se apără: „Are 22 de ani și a vrut să ne omoare”

Copilul a fost adus la spitalul Inova Fairfax în aprilie anul trecut, după ce mama lui a spus că a sângerat din gură și din tubul traheostomiei. Era a șaptea spitalizare din cauza sângerărilor în doar câteva luni. Medicii au decis să verifice ce se  întâmplă copilului 24 de ore pe zi cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Mama a fost arestată, inițial ea a negat totul, apoi a mărturisit că a recunoscut că nu intenționa să-i facă rău, dar singurul ei scop era ca medicii să acorde o atenție adecvată fiului ei.

Potrivit medicilor, el ar fi putut să moară dacă femeia ar fi continuat, dar ea, potrivit Daily Mail, a explicat că a făcut-o doar pentru ca fiul ei să aibe mai multă atenție din partea medicilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.