Mama găsește casa devastată după petrecerea fiului ei: a fost găsit spânzurat câteva ore mai târziu

Mama găsește casa devastată după petrecerea fiului ei: a fost găsit spânzurat câteva ore mai târziu

Luke Taylor avea 17 ani și avea o viață înainte. Era un elev bun , avea mulți prieteni, o familie care-l iubea și nu dăduse niciodată semne de depresie . El a fost întotdeauna fericit și, când au început anchetele după tragedie, nici măcar poliția și școala nu au reușit să găsească o singură dovadă că băiatul s-ar fi gândit vreodată să-și ia viața. Singura certitudine este că, pe 5 mai, bunica l-a găsit mort: s-a spânzurat la câteva ore după petrecerea de ziua lui de naștere, după ce a fost certat de mama sa pentru pagubele create în casa lor din Stockport, în Marea Britanie.

O mamă a fost arestată după ce a făcut și vândut filme pedopornografice cu cei cinci copii ai săi

Luke invitase câțiva prieteni acasă pentru a sărbători ziua de naștere, dar petrecerea a degenerat. Unii dintre băieți au provocat pagube la tavan și toată casa iar după petrecere, locuința părea devastată. Când mama lui s-a întors de la cinema, l-acertat pe Luke, care se oferise să restituie o parte din econimiile lui și să curețe casa. Douăzeci și patru de ore mai târziu, băiatul a fost găsit spânzurat în dormitorul său.

Familia este devastată de durere deoarece Luke aera un adolescent plin de viață și abia aștepta să plece în vacanță în Spania cu familia. Învăța bine la școală și nu a dat niciodată semne că ar putea înfăptui un asemena gest extrem.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.