Mama fumează și aruncă fumul în fata fiicei sale nou-născute, arestată pentru abuz: „Oricum nu am dorit-o”

Mama fumează și aruncă fumul în fata fiicei sale nou-născute, arestată pentru abuz: „Oricum nu am dorit-o”

Femeia, Tybresha Sexton în vârstă de 24 de ani, din Tennesee s-a filmat și a distribuit videoclipul pe net, în timp ce fuma și apoi arunca fumul în fața fetiței sale de doar o lună.

Videoclipul a circulat pe internet până la autorități care au arestat-o ​​pe femeie sub acuzația de abuz asupra minorilor. Tânăra de 24 de ani a mărturisit că a aruncat fumul în fața nou-născutei, adăugând că într-adevăr nu și-a dorit să aibă o fiică. Consecințele fumatului pasiv asupra minorilor pot fi extrem grave pentru sănătatea lor. Mama nu numai că nu părea să fie îngrijorată, dar nici nu regretă.

Potrivit declaraţie, Sexton a spus răspicat că oricum, ” nu a dorit acest c…at de copil.

Nou-născutul a fost încredințat bunicii materne, în timp ce mama ei va trebui să facă față procesului împotriva ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.