Mama dispare după un weekend cu prietenii, după 9 ani rămășițele ei au fost găsite arse într-o pădure

Timp de 9  ani dispariția unei femei, Benedetta „Beth“ Bentley din Woodstock, în Illinois , a rămas învăluită în mister. Avea 41 de ani și trei copii, iar ultimul weekend s-a dus să-l petreacă câteva zile cu un prieten. Apoi o liniște lungă, suspiciuni și un adevăr care nu a mai ieșit niciodată la suprafață. Până acum câteva ore, când anchetatorii au raportat că rămășițele unui cadavru carbonizat au fost găsite în 2017 în județul Jefferson, Illinois.

Conform reconstrucției poliției, Beth pe 20 mai 2010 le-a spus rudelor că va merge la Wisconsin pentru a petrece weekendul. În schimb, s-a dus la Mount Vernon, Illinois, cu Jenny Wyatt, prietena și colega soțului ei care lucrau la o firmă de avocatură. Beth și Jenny s-au întâlnit cu iubitul acestuia din urmă și alții și au petrecut trei zile într-o casă din apropierea unui lac.

Inconștiența unui tată: și-a filmat copilul de 18 luni în timp ce se juca cu un pistol încărcat

Pe 23 mai 2010, întrebată despre dispariția lui Beth, prietena ei Jenny a susținut că a lăsat-o la gară, unde ar fi trebuit să se urce într-un tren spre acasă. Dar Beth nu a urcat niciodată în acel tren. Din acea zi nu a fost înregistrată nicio activitate pe telefonul său,  pe contul bancar sau cărțile de credit. Jenny a fost pus sub acuzare pentru sperjurul, dar au fost ulterior retrase.

Un mister care a cuprins nouă ani, care a determinat un judecător să accepte, în decembrie 2017 o posibile moarte a femeii.  Dar adevărul este încă departe. Ceea ce s-a întâmplat în acel weekend rămâne înfășurat într-o  mister. Nici astăzi nu este clar cum a murit Beth și nu se știe dacă se va afla vreodată

”Încercăm să trăim cât mai normal – a spus Scott – Viața merge mai departe”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.