Mamă criminală. Și-a ucis fiica în ultima zi din an: a drogat-o și înecat-o în cada din baie

Mai întâi a drogat-o și apoi înecat-o în cada din baie. O mamă în vârstă de 49 de ani a mărturisit că și-a ucis fiica în vârstă de 10 ani mai întâi trimițând un mesaj unui jurnalist și apoi  autorităților.

Femeia, Maria Angels din Girona , în apropiere de Barcelona chiar înainte de a apela numărul de urgență, a decis să mărturisească uciderea fiicei sale lui unui jurnalist de la un ziar ziar local, Albert Soler Bufì : „Bună Albert, mi-am ucis fiica”, a fost primul mesaj al femeii către jurnalist

„De puține ori ziariștii spun sau gândesc„ nu voi uita niciodată acest lucru ”: iar acesta este unul dintre aceste puține ori. Voi continua să mă întreb, în ​​anii următori, de ce acea femeie m-a ales pe mine să-și mărturisească crimă “- dezvăluie Albert Soler -„ Și de ce, dintre toate prieteniile reale și virtuale, acea femeie a ales un semi-necunoscut pentru a dezvălui că și-a narcotizat fiică cu pastile și după aceea a înecat-o într-o cadă, înainte de a avertiza un polițist vecin și a-și mărturisi crima ”. Tragedia a fost povestită și de 20mintuos.es .

Citește și Câinele moare în brațele prietenului său uman din cauza zgomotului focurilor de artificii

Când a ajuns salvarea, copila era încă în viață  dar în condiții disperate și încercările medicilor de a o stabiliza au fost în zadar.  Femeia a fost arestată imediat, dar Albert Soler  a declarat: „Când am întrebat-o de ce și-a ucis fiica, femeia a răspuns:„ Sunt despărțită și nu aș putea să o întrețin singură, fără un tată  ”. Din anchetele polițiștilor femeia nu are antecedente penale dar în trecut a suferit de probleme psihiatrice “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.