Mamă condamnată la două luni de închisoare pentru că și-a pălmuit fiul care nu vrea să facă duș

O mamă a fost condamnat la două luni de închisoare și interdicția de 6 luni de a se apropia de de fiul său. Este o sentință pronunțată de Tribunalul Pontevedra, în Galicia, împotriva unei mame găsite vinovată de abuzuri domestice.

 

Totul s-a întâmplat în luna mai: femeia îl rugase pe fiul ei de zece ani să facă un duș. Băiatul capricios din fire a refuzat iar între cei doi s-a iscat o ceartă, iar mama i-a dat două pălmi. Pălmi pe care însuși băiatul a declarat că i-au provocat o roșeață pe obraji.

 

Pentru acel gest pe care mama l-a considerat drept “exercitarea dreptului de a educa și corecta copilul”, femeia a fost condamnată în primă instanță și confirmată în recurs: două luni de închisoare, comutabilă în servicii sociale fiind la prima abatare și obligația de a rămâne la 200 de metri distanță de copil în următoarele șase luni.

“Puterea corectivă a părinților trebuie exercitată într-o manieră moderată și rezonabilă”, a declarat Tribunalul Pontevedra și are ca limită “integritatea fizică și morală” a copilului.

Adică judecătorii recunosc dreptul și obligația tatălui și a mamei de a corecta copiii, dar numai dacă această corecție vizează beneficiul copiilor.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Are doar 6 ani și este aproape orb dar cântă la pian melodia Bohemian Rhapsody. A devenit un star VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.