Mamă bătută de colegele de școală ale fiicei sale: le denunțase pentru hărțuire

Mamă bătută de colegele de școală a fiicei sale: le denunțase pentru hărțuire

Maria Guadalupe Jimenez și soțul ei sosiseră marți la James Logan High School în California cu fiica lor de 16 ani, pentru a vorbi cu directorul. Fiica lor era victima bullyingului din partea unui grup de colege  Fetele le-au observat și le-au atacat …

“Totul a început acum un an, spune mama,  fiica mea a fost insultată inițial în clasă, apoi situația s-a deteriorat “. Jimenez a fost atacat de cel puțin două adolescente, care frecventa aceeași  școală fiica ei. ”Au vrut să o lovească dar am apărat-o,  a spus Eder Rojas, tatăl feteipotrivit  Kron4. „Au început să urle la noi și să ne amenințe”, a adăugat el. ”Soției mele i-au făcut un ochi negru, i-au spart nasul și avea fața plină de sânge. Este absurd cum aceste adolescente s-au aruncat asupra asupra soției mele cu atâta furie ”

Citește și Baiețel ucis de tatăl vitreg, mama își apără iubitul și nu cheamă salvarea: „intestinul a fost spart”

„Fetele erau furioase , m-au apucat de păr și m-au târât la pământ”, a spus Jimenez. „Am vrut doar să intru și să vorbesc cu directorul, dar nu mi-am imaginat niciodată că acele fetele pot lovi un adult în acest fel, am crezut că suntem în siguranță în campus”. Poliția Union City care a ajuns la fața locului a arestat o minoră sub acuzația de vătămări corporale grave .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.