Mama acuzată de pedofilie își obliga copiii să privească în timp ce opărea căteluși în oală

 O mamă  este acuzată că a bătut și a torturat cei 15 copii ai săi. Martha Crouch  de 53 de ani  de origine aztecă, din New Mexico, a fost arestată luni pentru că ar fi abuzat-o pe copiii ei, forțându-i să se uite la ea în timp ce opărea puii de căței într-o oală cu apă fierbinte.   Timothy Crouch, soțul femeii și tatăl celor 15 copii a fost și el arestat pentru ascunderea provelor și neglijență.

Crouch  a fost de asemenea acuzată de pedofilie și cruzime extremă față de animale. Unul dintre copii săi majori după ani de chinuri  a reușit să alerteze poliția.  O altă fiică adolescentă a spus autorităților că a suferit o violențe fizice și psihologice povestind că mama le-ar fi obligat să privească scena oribilă în care opărea puii de căței.

Citește și Și-a ucis fetița iar pe băiat l-a aruncat de la balcon. O mamă acuzată de cele mai grave infracțiuni

O altă fiică victimă a abuzurilor a povestit că a rămas însărcinată la 14 ani iar femeia ar fi bătut-o până când aceasta a avortat.  O altă fiică a declarat autorităților că a fost ținută înlănțuită timp de trei ani, pentru că mama ei credea că este prea grasă. Pe scurt, un amestec de violențe și abuzuri care au ieșit la suprafață după ce a ucis puii de căței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.