Maltratat de părinți, un copil de 8 ani cade de la etajul nouă și moare: părinții au fugit

Maltratat de părinți, un băiat în vârstă de 8 ani a murit pe loc după ce a căzut de la etajul 9 al blocului unde locuia .

S-a întâmplat luna trecută în Enerhodar, în sudul Ucrainei : copilul, identificat doar cu numele de botez, Anton , a căzut de la etajul al nouălea iar la sosirea ambulanței, era deja mort, scrie Mirror  citând și mărturiile unor vecini: „Am auzit adesea strigătele acelui copil și ai părinților lui venind din acel apartament, dar nu ne imaginam un astfel de epilog. Am auzit că mama și tata urlau către copil că și-a rupt pantalonii, apoi am auzit o bubuitură și atât. ”

Fetița de un an nu vrea să doarmă, mama îi dă heroină și o ucide

Câteva săptămâni mai târziu, poliția, care înregistrase episodul ca o sinucidere, a început să-i acheteze și pe părinți.  Un alt vecin le-a explicat anchetatorilor: „Am văzut că familia intră în bloc . Zece minute mai târziu, copilul era pe pământ și i-am văzut pe părinți alergând pe scări ». După un prim interogatoriu cu poliția, părinții sunt de negăsit.  Acuzați oficial de abuz asupra minorului, ei riscă se confruntă cu o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare.

Poliția îi caută pe părinți în toată țara deoarece este probabil, ca cei doi să fi plecat din oraș.

După moartea lui Anton, poliția i-a ascultat atât pe directorul școlii cât și pe un psiholog care se ocupa de copil: „Am văzut că Anton avea probleme mari la școală și am fost nevoiți să-l lăsăm repetent, dar părinții nu s-au interesat deloc de el”, a spus profesoara Oksana Zelenska.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.