Malta: „De acum înainte vom ține imigranții în larg”

Guvernul maltez a confirmat închiderea porturilor pentru urgența coronavirusului și a decis că imigranții salvați în zona Sar vor fi găzduiți în bărci,  la 13 mile de coastă, în afara apelor teritoriale. Autoritățile din Malta au informat deja Comisia UE despre decizie.

Pentru primii 57 de imigranți, a fost angajată o barcă de 34 de metri folosită în mod normal pentru excursiile  între Malta și Gozo.

Coronavirus: fumatul protejează împotriva Covid-19? Ipoteza unui studiu francez

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.