Malta autorizează debarcarea celor 356 de migranți de la bordul Ocean Viking

Malta autorizează debarcarea celor 356 de migranți de la bordul Ocean Viking

Toți migranții vor fi transferați în alte țări: Franța, Germania, Irlanda, Luxemburg, Portugalia și România.

Acest lucru a fost anunțat de premierul maltez Joseph Muscat. „După discuțiile cu Comisia Europeană și unele state membre, în special Franța și Germania, Malta a acceptat să facă parte din soluția impasului Ocean Viking cu are 356 de persoane la bord, fără a aduce atingere poziției sale legale “, a replicat pe Muscat.

Și-a violat fiica de doi ani și jumătate și a vândut imaginile pedofililor !

“Malta va transfera aceste persoane în unități navale ale forțelor armate malteze, în afara apelor teritoriale, și îi va aduce la sol. Toți migranții vor fi mutați în alte state membre: Franța, Germania, Irlanda, Luxemburg, Portugalia și România. Niciunul nu va rămâne în Malta “, adaugă el.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.