Mali, Isis a revendicat atacurile: 50 de soldați și un francez ucis

ISIS a revendicat două atacuri împotriva forțelor militare din Mali. Primul atac efecuat vineri, a provocat 50 de victime printre trupele locale ale țării africane.

Răpită trei ani de zile și obligată a raporturi cu mai mulți bărbați: monstrul arestat

În cel de-al doilea atac, efectuat sâmbătă dimineață cu o mașină bombă împotriva unui vehicul blindat, în care un soldat francez a fost ucis. Ambele atacuri au fost înregistrate în regiunea nord-estică Menaka, lângă granița cu Niger.

Mali, atac asupra unui post militar: 35 de soldați ucișiPentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.