Mali, atac asupra unui post militar: 35 de soldați uciși

Mali, atac asupra unui post militar. Cel puțin 35 de soldați malieni au fost uciși vineri într-un atac împotriva unui post militar din Indelimane, în regiunea de nord-est a Menaka, a declarat mass-media locale, explicând că situația este acum “sub control “.

Atacul, care nu a fost revendicat încă, dar urmează cele două atacuri ale jihadistilor de luna trecută, lângă granița cu Burkina Faso.

Trump îl avertizează pe noul lider ISIS: „Știm bine cine este”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.