Maldive, o turistă plutește printre zeci de rechini / VIDEO

În atolul Vaau, o turistă se relaxează plutind pe suprafața apei în timp ce zeci de rechini o înconjoară. Rechinul ”asistentul medical” este considerat inofensiv  pentru oameni, iar turista a ieșit vie din apă, dar în alte cazuri nu a mers atât de bine.

Citește și Tragedie în familie! Un copil de 6 ani cade sub plugul de deszăpezire și moare: tatăl era la volan

Rechinii asistenți  sunt inofensivi pentru oameni, așa cum susține și National Geographic, dar puțini ar fi dispuși să urmeze exemplul acestei turiste în  Maldive. Suntem în stațiunea Shadow Palm, în atolul Vaavu. Imaginile realizate de o dronă și verificate de agenția de socializare Storyful , arată femeia relaxându-se în timp ce zeci de rechini asistenți înoată sub și în jurul ei. Scufundarea cu rechini este o activitate pe care stațiunile o organizează adesea, dar „în acea zi – așa cum a explicat unul dintre angajații Shadow Palm – erau foarte mulți rechini ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.