Mâinile și palmele, oglinda personalității tale! Iată ce spun ele despre tine

Chiromantia sau citirea in palma este o practica veche si intalnita pe tot intreg globul. Radacinile acesteia se regasesc atat in Roma antica, dar si in India.

 

 Daca te pasioneaza domeniul si ai vrea sa stii si tu cate ceva despre cititul in palma, iti prezentam cateva  repere dupa care se te ghidezi. Iata ce poti spune despre o persoana, in functie de dimeniunea palmelor. Aceasta se masoara de la radacina incheieturii pana la baza degetelor.

Maini de pamant

Palmele acestor persoane sunt patratoase, cu degete groase si piele tare. Posesorii unor astfel de oameni sunt energici, au valori bine stabilite si pot fi incapatanati uneori. Sunt practici si responsabili si au tendinta de a fi materialisti. De cele mai multe ori ei lucreaza cu mainile si se simt foarte confortabil cu lucrurile tangibile din viata.

 

Maini de aer

Palmele acestor persoane sunt patratoase sau rectangulare, cu degete foarte lungi si pielea uscata. Lungimea palmelor este de obicei mai mica decat lungimea degetelor. Cei care au astfel palmele sunt comunicativi, sociabili si se simt foarte conforbabil cu lucrurile intangibile din viata. Pot fi uneori reci si fac lucrurile in moduri cu totul neobisnuite pentru ceilalti.

Citește și „Violatorul ești tu”: imnul feminist din Chile face înconjurul lumii / VIDEO

Maini de foc

Palmele acestor persoane sunt roz, patrate sau rectangulare si cu degete scurte. Lungimea palmei este usor mai mare decat lungimea degetelor. Posesorii acestui tip de palme sunt spontani,  optimisti si entuziasti. Sunt extrovertiti, se bazeaza pe instinct si dau dovada cateodata de insensibilitate. Pot fi egoisti si impulsivi.

 

Maini de apa

Palmele acestor persoane sunt ovale cu degetele lungi si flexibile. De obicei, lungimea palmelor este egala cu lungimea degetelor. Posesorii acestui tip de palme sunt creative, emotionali si inhibati. Sunt empatici, insa pot prelua starile celorlalti si sa-si schimbe brusc dispozitia.

 

In general, persoanele cu degete lungi sunt predispuse anxietatii, insa pot fi foarte delicate si manierate. De asemenea, sunt persoane dragute, simpatice, anunţă positivemed.com. Oamenii cu degete scurte sunt creativi, dar nerabdatori. Pot da dovada de cinism si sarcasm.

 

Persoanele cu degetele in forma de migdale sunt diplomate si simpatice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.