O maimuță se plimbă în sala de operație : videoclipul de la spitalul din Trinidad Tobago

În interiorul Spitalului General din Port-of-Spain din Trinidad Tobago, unii angajați au găsit o maimuță pe rafturile unei camere din spital. Uluiți de descoperirea neobișnuită, personalul a filmat scena cu un telefon mobil și a publicat videoclipul pe social media, care a devenit viral în câteva ore.

Angajații spitalului au reamenajat  sălile de operații după închiderea de trei luni cauzată de Coronavirus când au văzut maimuța urcând mobilierul din hol. Autoritatea sanitară a regiunii a declarat într-o declarație că a fost la curent cu două videoclipuri publicate pe rețelele de socializare, dintre care unul cu titlul: „Maimuță și șarpe ”. Conducerea structurii, însă, neagă prezența șarpelui în spital și a admis în schimb prezența maimuței.

O companie aeriană a reluat zborurile către Italia dar s-a întors înapoi deoarece aeroportul… era închis !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.