Mai multe cutremure cu magnitudinea de peste 5 grade au zguduit pământul azi dimineață!

Mai multe cutremure cu magnitudinea de peste 5 grade au zguduit pământul azi dimineață!

Un cutremur cu magnitudinea 5,8 pe scara Richter a lovit Mexicul , în special orașul Arriaga.  Cutremurul s-a produs în jurul orei de 5:40 duminică, 5 ianuarie. Conform constatărilor cutremurul a avut o adâncime de 97,24 kilometri.

Citește și Al Treilea Război Mondial: 10 locuri sigure de refugiu în caz de conflict nuclear

Cu puțin timp înainte pământul s-a tremurat și în Islanda, unde s-a înregistrat un șoc cu magnitudinea de 5 grade și la 8,2 kilometri  adâncime. Epicentrul a fost localizat în Fagurhólsmýri. În cele din urmă, un alt cutremur  a lovit Statele Unite,  tot azi dimineață la ora 5:59, cu  o magnitudine de 4,9 pe scara Richter. Epicentrul acestui ultim cutremur a fost localizat pe insula Amchitka.

Citește și Apocalipsa din Australia: jumătate de miliard de animale au fost ucise de incendii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.