Mai exact, ce face Covid-19 în organism și cum atacă plămânii VIDEO

Spitalul universitar George Washington a lansat un video surprinzător despre cum coronavirusul a afectat plămânii unui bărbat sănătos în vârstă de 59 de ani provocându-i decesul. Pacientul afect de Covid-19 avea 59 de ani, fără probleme grave în afară de hipertensiunea arterială . El a fost asimptomatic cu câteva zile înainte de a fi internat la Spitalul Universității George Washington din Washington, DC, după ce simptomele sale inițiale – febră, tuse și lipsa de respirație – au escaladat rapid.

Pacientul a fost conectat la un aparat pulmomar iar medicii au folosit tehnica  VR pentru a observa în plămânii  și unde au descoperit cum îi atacă coronavirusul. Potrivit imaginilor plămâni sănătoși ar fi complet albaștri , iar alveolele au o culoare galbenă, reprezentând inflamația cauzată de virus. Inflamația împiedică plămânii să poată oxigena sângele și să elimine dioxidul de carbon. Acest lucru face ca un pacient să gâfâie sau să inhaleze mai mult aer pentru a echilibra nivelul de oxigen și dioxid de carbon

Coronavirus, s-a descoperit „motorul” care determină înmulțirea Covid-19

Dr. Keith Mortman a declarat pentru New York Times că  daunele pe care virusul le-a provocat plămânilor pacientului au fost fatale și după două săptămâni bărbatul a murit.

Sursa video: Surgical Teather 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.