“Mai bine noi decât vreun dement!” Doi părinţi din Rusia şi-au violat zi de zi fiica de 12 ani

Doi părinţi, ambii în vârstă de 35 de ani, din Volgograd, au ajuns în faţa judecătorilor şi riscă până la 20 de ani de închisoare, pentru că şi-au abuzat fiica de 12 ani.

Potrivit acuzării, între decembrie 2016 şi martie 2017, tatăl şi-a violat în fiecare zi fiica, uneori de faţă cu mama acesteia, care o agresa şi ea, folosind jucării sexuale.

Anchetatorii spun că părinţii o transformaseră pe fată într-o „sclavă sexuală” şi o implicau în adevărate orgii. Vecinii şi apropiaţii familiei sunt şocaţi şi spun că nu ar fi bănuit niciodată ce orori se ascund în spatele imaginii de familie perfectă.

61935098Citește și Cadavrul unei fetițe de 5 ani a fost găsit abandonat într-o fermă: avea craniul spart și a fost violată

În faţa procurorilor, soţii au declarat că “au vrut să-şi pregătească fiica pentru viaţa de adult”.

Mama a spus că a fost perfect de acord cu violurile: “Mai bine noi decât vreun dement”, au fost cuvintele ei. Femeia a afirmat că şi ea a fost violată de tatăl ei când avea 13 ani.

Cazul a fost descoperit după ce fata s-a dus la medicul şcolii pentru a se plânge că are probleme cu menstruaţiile.

Sursa: Metro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.