”Mai bine după gratii decât acasă cu nevastă-mea! ” Evadează din arestul la domiciliu

Casă dulce casă…sau mai bine nu! Pentru un italian de 49 de ani arestul la domiciliu este un adevărat coșmar, scrie HuffingtonPost.

”Spăl, calc, fac de mâncare și tot ce se întâmplă acasă este numai vina mea, nu mai rezist. Mai bine stau la închisoare decât acasă cu nevastă-mea!  AO, un bărbat în vârstă de 49 de ani originar din Roman, a explicat agenților motivul pentru care a decis să evadeze din arestul la domiciliu încălcând astfel ordinului dispus de autoritatea judiciară.

Un coșmar devenit realitate: un șarpe și-a făcut apariția în casa unei femei de două ori în două zile

Arestat pentru evadare, dar nepedepsit pentru încălcarea sentiței judecătorești, bărbatul a fost înțeles de către agenți și a fost  transferat într-o asociație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.