Madrid: zeci de mașini luate de ape și străzi acoperite de grămezi de grindină/ Video

Madrid, Capitala Spaniei a fost lovită de o furtună extrem de violentă, care a provocat pagube semnificative.
Mai multe localități din comunitatea autonomă a Madridului au fost inundate, iar traficul a fost întrerupt pe șoselele de centură M-40 și M-30. De asemenea, circulația pe șase linii de metrou din Madrid și traficul aerian pe aeroportul Barajas au fost date peste cap din cauza vremii extreme.

Cele mai afectate localități de ploile torențiale au fost Tielmes (64 de litri pe metrul pătrat) Arganda del Rey (46,4 litri pe metrul pătrat), Valdemoro și Pinto.

 

Numeroși oameni din Arganda del Rey au publicat pe rețelele de socializare numeroase clipuri cu mașini și containere luate de șuvoaie.
Premierul spaniol Pedro Sánchez și-a exprimat solidaritatea față de cei „care suferă” din cauza efectelor furtunii din Madrid.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.