Madrid: medicii și asistente au protestat împotriva reducerii asistenței medicale

Aproximativ 4 mii de profesioniști au ieșit ieri pe străzile din Madrid acuzând guvernul că îi supune presiunii pentru al doilea val de Covid.

Proteste împotriva reducerilor de sănătate ieri după-amiază la Madrid, unde aproximativ 4.000 de medici și asistenți au ieșit în stradă împotriva reducerilor de sănătate. Profesioniștii din domeniul sănătății acuză guvernul că îi expun în abordarea pandemiei coronavirusului.

Citește și Atenție ! Multe geluri dezinfectante nu ucid virusul

Guvernul conservator al regiunii Madrid, cel mai afectat de pandemie, neagă faptul că a redus resursele pentru asistență medicală. Potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins, cazurile de coronavirus confirmate în Spania au ajuns în prezent la 1.628.208, cu 44.668 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.