Madonna urlă împotriva poliției privind uciderea lui George Floyd: „Moarte dureroasă, la dra.. cu poliția!”

Chiar și lumea spectacolului și a artei se răzvrătește împotriva unei  violențe gratuite al unui polițist împotriva unui bărbat negru din Statele Unite.

„Văzând acest polițist care îl sufocă pe George Floyd – cu genunchiul pe gât, încătușat și neajutorat, plângând pentru viața lui cu fața pe asfalt – este cel mai grețos, amețitor lucru pe care l-am văzut vreodată.  Acest agent știa că este filmat și ucide cu mândrie și aroganță. Toate acestea trebuie să se termine! Până să nu trecem de rasismul în America, nimeni nu trebuie să aibă voie să poarte o armă. ”

Video șoc în SUA, oprit de agenți, moare sufocat: ”Lăsați-mă, nu pot să respir”

Acestea au fost cuvintele pline de amar și de ură ale Madonnei, care comentează pe Instagram despre imaginile șocante ale polițistului care, în Minneapolis, l-a ucis pe un afro-american sufocându-l cu genunchiul pe asfalt.

Misterul micuței Rosalia, cea mai frumoasă mumie din lume | VIDEO

“Dumnezeu să te binecuvânteze George Floyd, îmi pare rău pentru tine și familia ta – scrie vedete publicând un videoclip despre incident – Și pentru toate crimele fără sens care au fost înaintea ta. Se va sfârși vreodată? Mă rog ca Dumnezeu să vină acea zi. Până atunci, la dracu cu ’poliția!” încheie Madonna.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.