Maddie, poliția germană vrea să se întoarcă în Portugalia pentru a închide cazul

Poliția germană intenționează să se întoarcă în Portugalia pentru a continua ancheta cu privire la cazul Madeleine McCann după ce a primit informații despre care se crede că sunt de încredere de către unii turiști britanici, care se aflau în țară în timpul dispariției micuței în 2007, scrie Daily Mail  menționând că anchetatorii sunt siguri că îl pot acuza pe principalul suspect, Christian Brueckner, pentru dispariția lui Maddie, care în acel moment avea trei ani și era în vacanță cu familia ei din Marea Britanie în Portugalia.

Brueckner, în vârstă de 43 de ani, a fost extrădat din Portugalia de două ori pentru infracțiuni sexuale împotriva minorilor și se află în prezent în închisoare în Germania pentru infracțiuni legate de droguri.

Citește și Torturată de mama vitregă ca Cenușăreasa: bătută, umilită și forțată să mănânce ardei iute

Anchetatorii germani au primit informații importante în ultimele săptămâni, în special de la turiști  britanici care se aflau în Praia da Luz în momentul dispariției lui Maddei”, a spus o sursă familiarizată cu cazul. „Acesta este motivul pentru care vor să se întoarcă în Portugalia cât mai curând posibil pentru a încerca să continue ancheta”.

Între timp, Scotland Yard continuă să trateze cazul ca pe o persoană dispărută, chiar dacă poliția germană crede că Maddie a fost ucisă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.