Maddie, pedofilul german a fost transferat într-o altă închisoare. „Investigațiile sunt închise pentru următoarele luni”

Transferat într-o altă închisoare din Germania, este decizia pentru suspectul deținut în cazul lui Maddie McCann . O alegere pentru a-l apropia de anchetatorii care lucrează la cazul fetiței britanice dispărută în 2007. Bărbatul, un german în vârstă de 43 de ani suspectat de răpirea și uciderea fetiței, va fi transferat dintr-un penitenciar din regiunea nordică Schleswig-Holstein la unul din Saxonia Inferioară, a confirmat procurorul Hans Christian Wolters.

Citește și Cazul Maddie, investigațiile asupra pedofilului german: o altă femeie a raportat un viol în Algarve în 2004

Potrivit procurorului Wolters din Braunschweig, în Saxonia Inferioară, ancheta ar putea fi încheiată „pentru următoarele câteva luni”. Deținutul, care are antecedente de infracțiuni sexuale, a fost identificat în iunie de poliția germană, ca principalul suspect în cazul fetei britanice de trei ani care a dispărut din camera în care dormea ​​într-un apartament din stațiunea portugheză Praia de Luz. În urmă cu zece zile, o curte de apel germană a confirmat condamnarea pentru agresiunea și violul unei femei de 72 de ani în aceeași stațiune în 2007.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.