„Maddie McCann a murit”, un procuror german vorbește despre dovezile decesului

Există dovezi ale morții micuței Maddie McCann. Într-un interviu acordat radiodifuzorului portughez RTP, procurorul Hans Christian Wolters a declarat că anchetatorii au dovezi că fata britanică care a dispărut în timp ce era în vacanță în Portugalia cu părinții ei în 2007, a murit.

Citește și Cazul Maddie, investigațiile asupra pedofilului german: o altă femeie a raportat un viol în Algarve în 2004

Când a fost întrebat dacă există dovezi, el a spus da , dar apoi a refuzat să elaboreze. Wolters a declarat în iunie anul trecut că Madeleine a murit și că l-a identificat pe Christian Brueckner, condamnat pentru pedofilie și viol, ca principal suspect în acest caz. Brueckner, care execută în prezent o pedeapsă în nordul Germaniei pentru trafic de droguri, insistă că nu este implicat în răpirea micuței Maddie.

Avocatul său, Friedrich Fulscher, a declarat luni presei The Sun, că are dovezi că Bruckner este nevinovat și că autoritățile germane au prins pe omul greșit.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.