„Maddie este moartă”, poliția germană a înștiințat părinții

Micuța Maddie McCann este moartă. Aceasta este înștiințarea comunicată de către anchetatorii germani care investighează cazul părinților micuței Maddie, fetița engleză de 3 ani, care a murit în mai 2007 în Algarve în timp ce era în vacanță cu familia. Cazul a ţinut prima pagină a presei internaţionale şi, la un moment dat, poliţia portugheză i-a considerat suspecţi pe părinţii fetiţei.

Potrivit tabloidului britanic “Daily Mirror”, procurorul german Hans Christian Wolters, șeful care îl anchetează pe principalul suspect, Christian Brueckner, un bărbat german de 43 de ani condamnat pentru pedofilie și principalul suspect al dispariției lui Maddie – a scris într-o scrisoare trimisă părinților fetiței: “Vă suntem aproape de durerea pe care o purtați, fiica voastră este moartă “.

Îndrăgitul actor din Bollywood, Sushant Singh Rajput, a murit: avea 34 de ani

Procurorul a adăugat: „Suntem aproape de durerea părinților, dar dacă le dezvăluim mai multe detalii ar putea compromite ancheta. Avem dovezi concrete că suspectul nostru a ucis-o pe Madeleine și asta înseamnă că a murit”. Părinților li s-a spus că Poliția germană are dovezi privind decesul fetiței , dar nu le dezvăluit alte detalii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.