Macel in Siria: mai multe atacuri aeriene au provocat 19 victime si 45 de raniti

Macel in Siria: mai multe atacuri aeriene au provocat 19 victime si 45 de raniti

 

Provincia siriană Idlib a fost supusă mai multor raiduri aeriene pe 22 iulie, în special în orașul nord-vestic  Maarat al-Numan soldat cu 19 victime și mai mult de 45 de răniți, acesta fiind doar un bilanț provizoriu. Operațiunile de salvare au intervenit în cel mai scurt timp posibil, căutând corpuri printre molozurile căzute în urma bombardamenelor.

 

Apărarea civilă siriană a publicat un video cu momentul în care o fată este extrasă de sub dărămături și este dusă la spital de urgență pentru a primi îngrijiri medicale.

De Marius Oprea 

Te-ar putea interesa și Un tata nu primeste subventiile de la stat si se sinucide : „Avea doar 5 euro si 3 copii sa creasca”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.