Macel in Croatia: ucide 6 persoane si apoi se sinucide

Tragedia într-o familiei din Croația: un bărbat a ucis șase persoane, inclusiv fosta sa soție și un băiat de 10 ani, într-o locuință din Zagreb și apoi s-a sinucis pentru a scăpa de arest. Tragedia a fost anunțată de  autoritățile locale, precizând că trupurile victimelor, trei femei, doi bărbați și un copil, au fost găsite de forțele de ordine intervenite la fața locului după o alertă.

La 107 ani dezvaluie secretul longevitatii: „Nu te casatori niciodata”

Potrivit reportajelor mass-media, și partenerul și sora fostei soții a criminalului se află printre victime. Singurul supraviețuitor este un copilaș   de 10 luni, fiul criminalului relatează publicația Hrt. Persoana responsabilă pentru masacru este un șofer de taxi în vârstă de 36 de ani. La puțin timp după ce autoritățile au început să-l caute, el s-a sinucis ca să scape de arest.

Cuplu de tineri biciuiti in public pentru ca au intretinut raporturi inainte de casatorie: 100 de lovituri

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.